LAST NEWS

LAATSTE NIEUWS

11,14 november 2017

 

Belgian Curling League Ronde 2, Zemst

 

De 2e speelronde/matches 3&4 te Zemst van de nationale competitie werden verspeeld tussen de teams van Kooi, Hermans, Fitzpatrick, Robillard en het Gentse team van Van De Veire, van Rosmalen, Alderweireldt en Wouters: 13-3.

Ook werd de match gespeeld tussen de teams van Verreycken, van Waterschoot, Janbroers, Meijlaers vs Béosier, Heylen, Van Doninck, Truyens, einduitslag 11-3.

7,8,14 november 2017

 

Clubkampioenschap CCGr2/CCZr4/CCTr3, Gent/Zemst

 

Op dinsdag 7 november was de tweede ronde van de CCG Clubkampioenschappen en op woensdag 8 november de 4e ronde van het Zemstse Clubkampioenschappen en op 14 november ronde 3 van Campina.

In Gent leiden nu Jonas Vercruyssen en Matthias Alderweireldt, in Zemst is Bram Van Looy de trotse koploper, in Turnhout leiden Dirk Stabel en Jan De Swert.

7 november 2017

 

BCL Competitie Ronde 2, Zemst

 

Campina (Taxandria) opende op 5 november vs Zemst (Curljam) en zegevierde met 10-3.

Op 7 november troffen de teams van skips Stefan Van Dijck en Walter Verbueken elkaar. Het team van Stefan, Christophe, Bart & Tom wonnen deze strijd met 11-6. Ze pakten daarmee de voorlopige koppositie in de BCL League met nu 26 punten.

 

5 november 2017

 

Internationale Toernooien, Greenacres/Basel

 

Twee van onze challenge teams hebben sterk bezette internationale toernooien gespeeld in de voorbereiding om de challenges voor WK Senioren en EK Heren.

 

Het team van Wayne, John, Gery speelde met Schotse versterking (John Brown) in het Schotse Greenacres en verloor zijn matches, zij het soms nipt.

 

Het team van Stefaan, Christophe, Bart & Tom speelde de Wartenberg Trophy en werd met 2 zeges, 1 gelijk en 2 nederlagen netjes 9e van 18 tussen vele sterke teams

25 oktober 2017

 

BCL Competitie Ronde 1, Zemst

 

In de laatste match van de 1e speelronde versloeg team Karingu Akuma van CC Zemst team Black Ducks eveneens van CC Zemst met 12-3.

Hierdor gaan de teams van Timothy Verreycken, Walter Verbueken, Stefan Van Dijck en van Nils Béosier met een zege naar de tweede speelronde die in november gespeeld zal worden.

23 oktober 2017

 

Clubkampioenschap Zemst Ronde 3, Zemst

 

Het was al de 3e ronde van 16 van het clubkampioenschap van CC Zemst. De uitslagen waren:

Pieter Meijlaers, Barbara Turk, Thomas Bartosik 3

Thomas Janssens, Wayne Fitpatrick, Robert Mikulandric 9

 

Frank Goubert, Dirk Heylen, Maarten Buyl 8

Jeff Turk, Andres Frederix, Bram Van Looy, Kris Truyens 7

21/22 oktober 2017

 

Belgisch Kampioenschap Dubbels, Zemst

 

Het was het eerste BK Dubbels ooit en tevens het eerste BK ooit dat op Belgische bodem werd gespeeld. 12 teams streden om de hoogste eer.

In een spannende finale won het duo Van Waterschoot & Verreycken van hun collega 's uit Zemst Spruyt & Yskout. In de strijd om het brons versloegen Van Dijck & Palmans het team Stabel & Megens.