LAST NEWS

LAATSTE NIEUWS

13 maart 2018

 

Campina Turnhout Clubkampioenschap Finaleronde, Zemst

 

Het seizoen wat betreft clubcompetitie had ook bij Campina Curling Turnhout zijn hoogtepunt op 13 maart.

Ondanks een flinke nederlaag wist Jan De Swert zich na een zegetocht van 6 maal winst daarvoor te verzekeren van de glorieuze eindzege. Sarah Megens, 2e en Bart Palmans stonden met hem op het podium.

 

 

12 maart 2018

 

Clubkampioenschap CCZ Ronde 13, Zemst

 

De resultaten van maandag 12 maart:

wedstrijd 1

Daan, Jeroen, Danielle, Martijn 11

Wayne, Gery, Andres, Fien 5

Wedstrijd 2

Dirk, Wim, Kris, Walter 10

Thomas, Maarten, Frank 4

 

13 maart 2018

 

CC Gent Clubkampioenschap Finaleronde, Gent

 

Liefst 25 leden bemoeiden zich dit seizoen met de strijd om de interne clubcompetitie. Met een sterke start van het seizoen lukt het Chris van Rosmalen uiteindelijk om zijn clubtitel met succes te verdedigen.

Jonas Vercruyssen wist zich op de laatste speeldag nog voorbij Mathias Alderweireldt te strijden en zij werden dan ook 2e en 3e.

 

 

24,25 februari 2018

 

BK Teams groepsmatches, Zemst

 

Afgelopen weekend is het BK voor clubteams gestart. Het eerste van de twee weekends is het weekend van de groepswedstrijden. In totaal 12 teams van de 3 clubs nemen deel, 8 van Zemst, 3 van Campina en 1 van Gent.

Het is de 11e editie van dit event en voor de eerste maal wordt het toernooi gehouden op Belgisch ijs.

Alle resultaten vindt U op onze pagina voor het BK Teams.

8,9 maart 2018

 

BCL Competitie Ronde 6, Zemst

 

Het was alweer de voorlaatste ronde van de BCL League van het seizoen. De resultaten brengen Campina/N19 van skip Stefan Van Dijck op een haar van de titel.

Campina/Van Dijck versloeg concurrent Zemst/BĂ©osier met ruime cijfers: 7-1. In de andere topper van de dag versloeg Campina/Verbueken het team van Zemst/Verreycken met 5-3 in een spannende match. Ook Zemst/Goubert en Campina/Cox wonnen hun wedstrijden.

 

 

20 februari 2018

 

CCG Clubkampioenschap ronde 7, Gent

 

Tijdens ronde 7 van het CCG Clubkampioenschappen wonnen Jonas, Tom vB, Lies en Stef met 5-3 van Roel, Ward en Alexander. In de tweede match wonnen Yves, Jean-Marie en Frederik B met 11-1 van Jan H, Jelle en Chris.

In de ranking is Chris een ronde voor het einde al clubkampioen. Matthias A, Jonas, Jean-Marie en Yves strijden om de medailles nog in ronde 8.