LAST NEWS

15/16 december 2018

 

Challenge WK Seniors, Zemst

 

Op 15 en 16 december werd in Zemst de challenge verspeeld tussen de twee teams van Canadians en de Brewer's Ducks. De teams kennen elkaar goed en beide speelden reeds op een WK.

In een als vanouds spannende strijd tussen deze twee bijzonder aan elkaar gewaagde teams trokken de Canadians aan het langste einde met een 3-2 zege in de best-of-five.

11 december 2018

 

Round 4 Clubchampionship, Gent

 

Het was alweer de 4e ronde in de clubkampioenschappen van CC Gent. Koplopers Lies Hens, Roel Kint en Koen Eylenbosch maakten geen fout en behielden daarmee hun hoge klasseringen in het klassement met 13 punten.

Oud-kampioen Jeffrey Vereecke en Matthias Alderweireldt volgen op 10 punten, Chris van Rosmalen, Jan Hollemaert en Jonas Vercruyssen hebben 9 punten verzameld.

 

8/9 december 2018

 

Challenge WK Mixed Doubles, Zemst

 

Een allereerste Challenge voor het WK Mixed Doubles. De Zemstse teams van Heylen & Geerinckx en Vandermeeren & Berus streden op het ticket naar Stavanger 2019.

In de eerste twee wedstrijden was het een gelijkopgaande strijd waarin Vandermeeren/Berus telkens beter startten maar knappe come backs zorgden voor een 2-0 voorsprong voor Heylen/Geerinckx. Ze pakten dan ook de 3-0 en spelen in april het WK.

7/8/9 december 2018

 

Toernooi Luxemburg, Luxembourg

 

Campina/N19 is een inmiddels bekend gezicht bij het meerlanden toernooi te Luxemburg Stad op de terreinen van Kockelscheuer van thuisclub Hiversport Luxembourg.

In de samenstelling Stessens, Van Dijck, Van Loock en afwisselend De Swert of Palmans leed Campina maar 1 nederlaag maar maakte dat goed door in de finale diezelfde opponent te verslan en de titel te pakken.

 

november 2018

 

EK Challenge Herenteams, Zemst

 

In de strijd voor het ticket naar Brasov Roemeniƫ streden de momenteel twee sterkste teams van ons land nadat ze als beste twee uit de voorrondes waren gekomen.

De teams zitten qua niveau erg dicht op elkaar maar het was ditmaal Team Verreycken van de club uit Zemst die zich de sterkste toonde tegen N19 en daarmee ons land zal vertegenwoordigen in april in de battle for promotion.

LAATSTE NIEUWS