LAST NEWS

LAATSTE NIEUWS

21 SEPTEMBER 2017

 

TT-Cup Ronde 1 Tilburg

 

Een jaarlijks terugkerende strijd is de battle om de TT Cup. Een NederBelgische strijd tussen Campina Turnhout en CC Tilburg uit Nederland. Het is een Cup die altijd in zeer amicale sfeer gespeeld wordt aangezien beide clubs nauwe banden hebben.

De eerste wedstrijd werd in Tilburg 3-6 voor Campina dat aantrad met Stefan Van Dijck, Christophe Stessen, Jan De Swert en Stef van Heddegem.

15-17 SEPTEMBER 2017

 

Lentparkpokal Keulen

 

Een team van CC Gent nam van 15 tm 17 september deel aan het internationale curling toernooi de Lentparkpokal in het Duitse Keulen. In totaal 24 teams speelden mee.

Gent eindigde het toernooi met 2 zeges tegen teams van Köln en München en 2 nederlagen tegen teams van Düsseldorf en het gemixte team Köln/Dundee.

Uiteindelijk resulteerde dat in een 13e plaats na 4 matches in de eindrangschikking.

11-13 AUGUSTUS 2017

 

Summer Cup Zoetermeer

 

Tijdens de Summer Cup werd het curlingseizoen 2017/2018 als altijd geopend met deelname van een aantal Belgische teams. Karinge Akuma en Brewery Ducks met leden van Zemst en Turnhout waren van de partij en werden netjes 5e en 6e in een stevig deelnemersveld van 12 ploegen.

Karingu heeft daarmee een start gemaakt richting EK dat gehouden zal worden in november waar ze ons land in de Euroese B Groep zullen vertegenwoordigen.